БСП поиска оставките на директорите на ВиК и РИОСВ в Перник

Кадър : Кракра ТВ

Общинските съветници от БСП поискаха оставката на управителя на ВиК и директора на РИОСВ – Перник. това се случи на днешното извънредно заседание на общинския съвет в Перник във връзка със замърсения въздух и проблемите с водоподаването в общината.

Червените общински съветници поискаха от общинското ръководство конкретни мерки за справяне с тези наболели проблеми.

„Поискахме и кмета на общината да инициира среща между народните представители от региона, представители на КЕВР, Регионалното министерство и Министерство на околната среда и водите. Това, обаче не бе прието от мнозинството“, обявиха съветниците от левицата. Те попитаха, защо управляващото мнозинство в общинския съвет не иска такава среща да се случи.

Социалистите поискаха оставките на управителя на ВиК и директора на РИОСВ – Перник, това тяхно предложение, обаче отново не бе прието от мнозинството.

„Явно е, че управляващите не търсят решение на проблема, а само ПР по медиите и това се показа още по-ясно по време на днешната сесия на ОбС – Перник“, категорични са общинските съветници от БСП и коалиция.

Запишете се във Viber групата на "За Перник", за да следите на телефона си директно най-спешните и важни новини за Перник!

">
Share Button

Коментари

коментара

ПЕРНИЧАНИ ГЛАСУВАТ:

На чия страна сте в спора с превозвачите?

Вижте резултата

Зареждане ... Зареждане ...

Посетете водещата страница на: