Милослав Милчев-Вучков и Ивайло Иванов-Куната на крак при областния управител Ирена Соколова заради спирането на два влака за гара Батановци

Двамата млади батановчани Милослав Милчев-Вучков и Ивайло Иванов-Куната входираха подписка до областния управител на Перник от името на гражданите на Батановци срещу изключване на ЖП гарата им от разписанието на влакове. Областният управител Ирена Соколова ги посрещна подготвена по темата и разговаря с тях.

„Дес 10 септември 2019 с нашия съгражданин Ивайло Иванов, входирахме протестна подписка в областната администрация. Проведохме среща с областният управител Г-жа Ирена Соколова и срещнахме разбиране. Уведомена от медиите, тя вече бе направила запитване до БДЖ. Отговорът бил, че изключването на Батановци от разписанието за спиране на двата влака (БВ 5621 и БВ 5622) било пробно“, каза Милчев след срещата в областта.

На 20.09. в БДЖ ще се проведе обсъждане за разписание, което ще влезе от 15 декември тази година.Именно тогава ще решат за нашия казус, допълни още Милчев.

Коментари

коментара