Пернишката рок банда „100“ празнуват 10 години на сцена с голям купон в кв. Бела вода

Пернишката рок банда „100“ ще отпразнува своята десетгодишнина с рок фест на 28-ми септември. Мястото е наскоро ремонтираното читалище „Пробуда“ в квартал Бела вода, а часът на купона е 19:00ч.

Входът е свободен за всички, които искат да празнуват с band ‘100’ и wasted generation

Група 100 се сформира през 2009 година от Иво, Денис, Стамп, Марио и Румен.
Стефчето, клавир и вокали, Денис, соло китара и вокали, Стамп, бас китара, Иво, вокали, Маро барабани, вокали.
Събрахме се на майтап, а името ни хрумна на едно събиране след известно количество алкохол“, разказват пред zaPernik.com от рок бандата и допълват: „щастливи ни прави всяка репетиция и всяко участие“.
Попитахме ги много или малко са 10 години заедно на сцена и какво ги сплотява?
И са много и са малко, през годините станахме като семейство съставено от хора с доста различия, но с малко отстъпки нещата се получават“.
Музикантите загатват, че в бъдеще имат планове за отворени репетиции, но пазят в тайна предстоящия концерт в читалището в Бела вода. Единственото, което казват е: „Ще има шоу, но е изненада!“
На въпроса дали си имат любимо парче, което изпълняват, група 100 са единодушни: „Да, първото, което направихме: whitesnake – love aint no stranger„.

Кой знае…може би и то е част от изненадите, които подготвя група 100 за десетгодишнината си. Но това можете да разберете само ако отидете да се забавлявате с тях.

Коментари

коментара