Перник излиза на автопоход срещу отнемане на деца от родителите им

На 07.09.2019г. гр. Перник ще бъде част от международен и национален протест “Stop Barnevernet”, съобщават до читателите на zaPernik.com. Събитието в гр. Перник ще стартира в 17:30ч. под формата на автопоход от паркинга на Кауфланд в кв. Изток

Промяната на 27 закона, касаещи социалното законодателство в страната и засягащи най-уязвимите – децата, прокарваща принципите на спряната „Стратегия за детето 2019-2030г.“ набира все повече противници в страната ни. Към момента броят им надвишава 155000 души.

На 07.09.2019г. светът се изправя срещу т.нар. „Барневернет идеология“, разделяща деца от родители, промотиращи джендър идеологии и сексуално образование от 4-годишна възраст. 17 държави от целия свят, сред които Норвегия, Австрия, Германия, Италия, САЩ, Канада и много други, казват „СТОП“ на геноцида върху семействата и социалното отвличане на деца. В България, жителите на 21 града излизат, за да покажат категорично, че желаят отмяната на промените в законите, влизащи в сила на 01.01.2020г.

Организаторите на протестите призовават своите съмишленици да се присъединят към протестите, защото само единството е пътят към промяната.

Събитието в гр. Перник ще стартира в 17:30ч. под формата на автопоход от паркинга на Кауфланд в кв. Изток, България е жива и деца не дава! Нека покажем, че сме непримирими, призовават организаторите.

Коментари

коментара