Емоционален бенефис в Копаница!

Организиран бе и проведен бенефисен мач на Бисер Петков. Цели 32 години отдадени на футбола и на „Бенковски“ Копаница, цели 32 години на терена. Изключително дълголетие за футболист, преминал през травми и операции до последния сезон 2018/2019 той се включваше в игра, когато имаше нужда от това.

На терена на футболното игрище в Копаница в бенефиса се включиха ветерани футболисти играли с Бисер, както в „Бенковски“, така и в други отбори от общината срещу настоящия тим на Копаница.

Гости на събитието бяха кмета на общината Пламен Алексиев, председателят на Общинския съвет Светослав Кирилов, кмета на Копаница, много приятели.

Поднесени бяха много подаръци между които фланелка на националния отбор на България от Български футболен съюз и плакет лично от Борислав Михайлов, а всички гости получиха футболна фланелка със снимка на Бисер Петков и неговият номер 10.

Събитието продължи в салона на читалището с веселба, а момичетата и момчетата от ФТГ „Мераклийче“ поднесоха своя поздрав с танци и песни.

Източник: kopanica.com

Коментари

коментара