Станислав Владимиров – Станката обяви предизборният си слоган: „Ускорено развитие на Перник“, посочиха селските кандидат кметове на БСП за региона

БСП – Перник утвърди кандидатурата на Станислав Владимиров – Станката за кмет на Перник. Социалистите подредиха листата за общински съветници и кандидатите за кметове в общината, съобщават от пресцентъра на БСП в Перник.

На свое заседание днес общинската конференция на БСП – Перник единодушно утвърди кандидатурата на Станислав Владимиров за кмет на Перник. Социалистите подредиха и листата за общински съветници и утвърдиха кандидатите за кметове на населени места и кметства.

Пред конференцията Станислав Владимиров начерта своите приоритети за управление на общината като заяви, че ще работи по няколко основни направления: икономика и работни места, социална политика, екология и развитие на инфраструктурата. „Много близо до нас имаме примери за добре развита икономика в близост до столицата, такъв пример е община Божурище. Перник за съжаление не може да се възползва от близостта си до София, въпреки че има достатъчно перспективи за развитие на бизнес в града и общината. Това, което трябва да направим е да развием тези перспективи и да ги превърнем от добри пожелания в реалност. Това ще подпомогне развитието на града и общината и ще улесни реализирането на всички останали политики, които заедно с моите колеги искаме да развием“, заяви Станислав Владимиров.

Той добави, че само при силна местна икономика можем да говорим и за добра социална политика насочена към всички жители на общината, реализиране на мерки за по-чисти въздух и вода, добро управление на отпадъците, развитие на инфраструктурата и много други. Той благодари на съпартийците си за оказаното доверие и добави, че то е изключително голям стимул за него.

Предизборният слоган на Станислав Владимиров за кметските избори в Перник ще е „Ускорено развитие на Перник“.

По-късно, след тайно гласуване бе утвърдена и листата на левицата в Перник като в нея влизат както утвърдени политици, така и нови лица. „Листата е балансирана, експертна и достатъчно разпознаваема, а това е предпоставка за това в следващия общински съвет да има повече представители на БСП“, коментираха социалисти.

Пернишките социалисти утвърдиха и кандидатите си за кметове на 15 населени места и кметства.

Това са:

гр. Батановци – Радослав Петров

кв. Бела вода – Лилия Георгиева

с. Бучино – инж. Павел Павлов

с. Дивотино – Мария Апостолова

с. Драгичево – Симеон Спасов

кв. Изток – Десислава Стоянова

кв. Калкас – Румен Зарев

с. Кладница – Стефан Стефанов

с. Кралев дол – Евгени Евгениев

с. Люлин – Иванка Янкова

с. Мещица – Деян Никифоров

с. Рударци – Симеон Павлов

с. Студена – Радослава Ангелова

кв. Църква – Радослав Динев

с. Ярджиловци – Цветлин Ковачев

Коментари

коментара