Скандал за изборите! Лидерите на ГЕРБ и СДС Бойко Борисов и Румен Христов обявиха, че ще са заедно на местните избори, но в Перник стана страшно! СДС се събра с ВМРО, вместо с ГЕРБ! Областният син лидер Ю.Ситарски напълни гащите! Шефът на ВМРО Д. Колев побесня: Обявили сме съвместна коалиция ВМРО-СДС преди месец, няма да има никакви промени – ЧЕТЕТЕ ГОРЕЩИ ПОДРОБНОСТИ

Огромен скандал тресе град Перник. Повод за това е решение на националното ръководство на партиите ГЕРБ и СДС, които се разбраха да се яват съвместно на местните избори тази есен. Новината обявиха тази сутрин лично Бойко Борисов и Румен Христов.

В Перник обаче положението е инфарктно.

Преди месец, общинския председател на СДС – Адриан Симеонов обяви, че на изборите ще се явят с представителите на ВМРО и Димитър Колев.

Адриан Симеонов от СДС и Димитър Колев от ВМРО

„От страна на ВМРО няма никакви промени. Коалицията ВМРО-СДС е обявена пред обществото в Перник преди месец. Чул съм се с кандидат-кмета Адриан Симеонов. Уверил ме е, че всичко си остава по стария начин“, каза пред ZaPernik.com лидерът на ВМРО Димитър Колев.

„От страна на ВМРО да не се очакват никакви промени в коалицията. Тя върви напред в стремежа си за отлично представяне на местните избори. ВМРО няма да бъде партията, която ще развали коалицията“, съобщи Димитър Колев, който каза, че още тази вечер ще се появи публично пред обществото на събора в село Ярджиловци редом до Адриан Симеонов от СДС, за да докажат, че са заедно.

За да няма натъмяняване в отговорите, ZaPernik.com звънна в същата минута на Областния лидер на СДС в Пернишко Юлиян Ситарски.

Ето какво се случи в телефонния ни разговор с областния ръководител на СДС и ZaPernik.com:

Попитахме дали е удобно да говорим и получихме положителен отговор, ние зададохме въпрос: Тъй като днес стана ясно, че ГЕРБ и СДС са подписали споразумение да се явят заедно на местинте избори, как СДС Перник ще се яви на местния вот и коментар по темата. След въпроса ни, господин Ситарски се сети, че точно в момента пътува и „да не направи някоя беля“ ни каза, че ще ни се обади „малко по-късничко“, като веднага след това затвори телефона без да чуе отговора на репортера ни. Буквално напълни гащите. Не беше готов. Няма визия какво става. Или не зависи от него. Както и да е. Когато има какво да каже, той ще го направи.

Да побързаш да затвориш телефона на ZaPernik.com, освен че показва огромен политически страх е равносилно на политическо самоубийство.Темата ще разраства.

Четете най-интересното за Местните избори 2019 година от ZaPernik.com

Коментари

коментара