15 автомобила с озверели мъже тръгват към Перник

15 коли озверели привърженици на футболния отбор Перун- Кресна пристигат в Перник в събота във връзка с предстоящ мач между Миньор и Перун, който ще се играе на Стадиона на мира .

Миньорци се готвят да ги посрещнат подобаващо, научи zapernik.com.

„Чуковете“ от Перник ще се борят за четвърта победа, а Перун Кресна ще се опитат да спрат устрема им, подкрепени от босовете на Вихрен Сандански, говори се из футболните среди.

Досега перничани нямат допуснат гол от старта на първенството.

От началото на сезона момчетата на Юрий Васев се представят отлично, записвайки три победи без допуснат гол. Двубоят с новака в групата Перун е с начало 18 часа на стадиона в Перник, а билети могат да бъдат закупени освен на касата на стадиона и във фенклуба.

Срещата с Перун със сигурност пропускат лекуващите контузии Стивън Милчев и Йоан Маринов.

„Искаме да благодарим на привържениците на Миньор за подкрепата в Разлог. Момчетата се чувстваха домакини на 150 км от дома и постигнаха най-убедителната си победа досега в първенството. Разчитаме и срещу Перун отборът ни да има своя 12-ти играч.“, обявиха от клуба.

Главен рефер на мача утре ще бъде Георги Андреев, а ще му помагат Павлета Рашкова и Мартин Станчев. Наряд за резервен съдия получи Александър Вангелов, а делегат на БФС ще бъде Емил Вулов.

Коментари

коментара