Перничанин се върна след 10 години от Белгия и отвори супер странен магазин в Перник

В Перник има много магазини за втора употреба, предлагащи обикновено дрехи от Европа. Но магазинът, за който ще ви разкажем не е от обичайните….

Съвсем наскоро, на улица „Рига“ 7 в кв. Изток, перничанинът Миро Бонев отвори своя уникален магазин за стоки втора употреба от Европа. Магазинчето се казва „За Всеки По Нещо„, а уникалното е, че в него се продава абсолютно всичко, за което можете да си помислите и което може да ви потрябва – от техника и стоки за бита, до антикварни мебели, грамофонни плочи, фотоапарати и порцелан!

ZaPernik.com разговаря със собственика как се стигна до отварянето на подобен магазин в Перник.

„Историята е малко странна.  Живеех в Белгия през последните десет години и реших да започна бизнес в България, макар и всички хора да говорят, че тук нищо не става.  Имал съм ресторант и кафе в Белгия, които фалираха преди три години. Седях без да правя нищо до преди 6 месеца, когато ми хрумна да започна този бизнес със стоки втора употреба от Европа и си измислих име „За Всеки По Нещо“„, разказва ни Миро.

Решен, че трябва да се захване с нещо ново, той отваря своя магазин на ул. Рига, срещу аптека „Марешки“ в Квартала. И вече има и доста клиенти.

Клиентите са много доволни, което страшно много ме зарежда с положителна енергия„, казва собственикът.

На въпроса ни какво се търси най-много, Миро отговаря: „Доста голям интерес има към косачките и музикалните плочи и най-вече към порцелана и сувенирите.  Също имаме и конзоли Ps3, ps4, игри и аксесоари към тях, рибарски пособия също“.

„Предлагаме и нови стоки, но основно са стоките втора употреба, като започнете с косачки, тримери, ел инструменти, машини за строителството, фитнес пътеки, мебели, музикални плочи и дискове, музикални уредби антикварни стоки, часовници картини сувенири сервизи, порцелан детски играчки, велосипеди котлета на газ, хладилници, готварски печки, перални и много други и разнообразни сечива и материали…“, продължава да изрежда собственика на „За Всеки По Нещо“.

Той споделя, че много скоро ще пусне и онлайн версия на магазина, която може да се намери на адрес www.zavsekiponesto.bg. А дотогава можете да намерите по нещо за себе си на адреса на ул. „Рига“ 7 или на телефон 0876547455.

 Само в ZaPernik.com разгледайте в аванс какво предлага магазина!

по нещо

 

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: