Тотомилионерът от Перник Росен Русимов жени сина си! Принцът на тромпета от филма „Гуча“ ще свири на сватбата

Пернишкият тотомилионер Росен Русимов подготвя пищна сватба за сина си Жоро. Щастливата булка се казва Джули, а двамата влюбени ще си кажат „да“ в събота, 24 август.

На сватбата са поканени 200 гости. А Росен Русимов не пести средства тържеството да е незабравимо. За първи път на частно тържество ще пее световноизвестният сръбски оркестър „Марко Маркович брас бенд“. Марко, наричан принца на тромпета, става известен с главната си ролята във филма „Гуча“. Освен бенда от Сърбия, сватбарите ще весели и народната певица Румяна Попова, пише „България днес“.

Според близки на Жоро, синът на тотомилионера е напълно готов дза брачния живот с изгората си Джуди. Дни преди сватбата той направи и ергенско парти, с което е сложил край на ергенлъка си.

Според запознати бащата на Жоро – Росен Русимов е на седмото небе. Припомняме, че Русимов стана първият тотомилионер в България, който разкри самоличността си публично, и то първо пред камерата на zaPernik.com. През 2012 година пернишкия късметлия спечели джакпота от 4 736 303 лева от тотото, като позна и шестте числа от „6 от 49“.

Въпреки щедростта си, при която много от средствата му бяха раздадени на познати, Русимов изхарчи разумно милионите си, като ги инвестира в бизнес начинания. В момента Росен Русимов е арендатор на язовир „Бушляк“ и развъжда няколко вида риба и сладководни раци.

Росен Русимов е известен в квартала си „Монте Карло“ където всяка година заедно с приятели прави традиционнен курбан, по повод на пернишкото земетресение от 2012 година.

Коментари

коментара