Играта много загрубя! АБВ гръмнаха ядрено гориво срещу БСП Перник: Те обслужват интересите на ГЕРБ и други, зад което стои политическа, икономическа и финансова мотивация

Пернишкият лидер на АВБ Петър Първанов стиска ръката на политическия си гуру Георги Първанов, но обвиниха левите си "братя" от БСП в най-тежкото обвинение - че са се продали на ГЕРБ.

Партия АБВ на Георги Пъравнов написа остра декларация срещу хората от БСП Перник, с които до скоро преговаряше за обща коалиция в Перник на местните избори и подкрепа на кандидата за кмет на БСП Станислав Владимиров – Станката. Както писахме първи в zaPernık.com, преговорите се разтуриха, защото от АБВ поискали много постове – двама общински съветници, селски кмет в Ярджиловци, евентуално районен кмет в кв. Изток, зам.кметове, директори на дирекции. От БСП отказали.

Вчера от ръководството на АБВ пуснаха в официалния сайт на партията остра декларация срещу БСП Перник с възможно най-тежкото обвинение – че са се продали на ГЕРБ.

Ето пълният текст на декларацията на АБВ:

Във връзка с покана на областното ръководство на БСП-Перник към АБВ-Перник за сформиране на коалиция за предстоящите избори, между местните ръководства на двете формации, бяха проведени серия от разговори. Независимо, че диалогът беше конструктивен, той беше прекратен неочаквано от областното ръководство на БСП-Перник.

Очевидно, с нежеланието си за формиране на широка лява коалиция, БСП-Перник обслужва интересите на ГЕРБ и други, зад което стои политическа, икономическа и финансова мотивация.

Ние заявяваме, че ПП АБВ е истинската сериозна алтернатива за бъдещето на Перник и на 27 октомври ще се яви пред перничани убедително и с доблест.

ВИЖТЕ МНЕНИЕТО НА КАНДИДАТА НА БСП СТАНИСЛАВ ВЛАДИМИРОВ ПО ТЕМАТА ТУК

Коментари

коментара