Включете се! Младежи правят благотворителен турнир по футбол в помощ на детското отделение в Перник

Футболът не е просто игра. Той е стремеж към благородство, създаващ колективи, учещ на дисциплина, индикатор за добро  и обединяващ хиляди сърца и души в едно. През годините сме ставали свидетели на различни каузи , около които се е обединила футболната общественост. В ритъма на тази велика игра, ние младежите от ГЕРБ – Перник решихме да отбележим  Международния ден на младежта, като организираме благотворителен турнир по футбол в помощ на детското отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова”-гр. Перник.

Турнирът ще се проведе на 31.08.2019 г. (събота), стадион „Звезда“,  кв. „Димова махала“, начален час 09.45 часа.

– Право на участие в Турнира имат всички лица навършили 18 години.
– Отборите могат да бъдат смесени – мъже / жени.
– Всеки отбор се състои от минимум 6+1 и максимум 10 състезатели.
– Всеки отбор трябва да внесе задължителна такса за участие на стойност 
30 лв.

Заявки за участие и информация – телефон 0882 451 370, или на място в офисите на ПП ГЕРБ – на адрес ул. „Благой Гебрев“ 20, квартал „Изток“ и на ул. „Търговска“ 30.

Децата са нашето бъдеще и ние сме длъжни да им подсигурим добри и съвременни условия. Нека заедно, ръка за ръка, се обединим за децата на Перник!
В рамките на събитието ще се проведе благотворителен търг, като със събраните средства ще бъде закупена апаратура за детското отделение на лечебното заведение.

Да превърнем света в по-добро място за живеене не е толкова трудно. Именно това са доброволците – не съвсем присъщи на времето, в което живеем, герои, заради които си струва да се усмихваме!

Коментари

коментара