Струмска слава Радомир е първият български отбор облечен в екипи на GIVOVA

ФК Струмска Слава е български футболен клуб от град Радомир, който участва във Втора професионална футболна лига. През 2018г. радомирци се класират за четвъртфиналите за купата на България след победа над ФК Черноморец, но отпадат след мача с ФК Септември. Отборът е първият професионален клуб в страната, облечен с екипировка на италианския бранд GIVOVA от генералния представител за България – SportRespect.com. Надписът на фланелките EFBET, е логото на главния спонсор на клуба. Контракта е подписан за срок от 3 години в рамките, на които първия отбор и школата ще носят екипировка на GIVOVA.

Шахматистите не случайно избират за свои домакински екип – GIVOVA Kit Shade, който се отличава с ромбовиден, преливащ се дизайн, а за гостуващ – GIVOVA Kit Competition, чиято шарка напълно отговаря на прозвището им.

Официален Екип STRUMSKA SLAVA Givova Kit Shade 0205
Официален Екип STRUMSKA SLAVA Givova Kit Competition 0312
За официален анцуг, клуба избра GIVOVA Tuta Visa в характерния син цвят, а за тренировъчен в изчистен, черен цвят.
Мъжки Тренировъчен Анцуг STRUMSKA SLAVA Givova Tuta Basic 0010
Непосредствено преди началото на сезона, се състоя официално представяне на новата екипировка в шоурума на SportRespect.com
За всички привърженици на шахматистите е отделена специална категория във Фен зоната на SportRespect.com, където може да бъдат закупени фенски артикули с логото на отбора.
Можете да видите всички продукти от екипировката на ФК Струмска Слава ТУК.
Нека новото партньорство и екипировка донесе на клуба много успех и поводи за гордост

Коментари

коментара