Младежи откраднаха 50 метра кабел от фирма в бившия циментов завод в Батановци

Перник. Трима се изправят пред правосъдието за различни престъпления.
Жител на гр. Батановци е привлечен като обвиняем за кражба на кабели. Престъплението е извършено през месец септември миналата година, когато от фирма, намираща се в бившия циментов завод в Батановци били откраднати около 50 метра кабел. В резултат на проведени множество действия по разследването и непрекъснатата работа на служители от Първо РУ и участък „Полиция“ – Батановци е установено, че кражбата е дело на 24-годишен местен жител, в съучастие с още трима младежи.
Работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Мъж ще отговаря за шофиране на автомобил в нетрезво състояние. На 26 юни, на пътен възел „Даскалово“ бил проверен джип „Тойота“, управляван от 55-годишен от кюстендилското с. Шишковци. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 8 промила. Привлечен е като обвиняем и работата о случая продължава.

Възрастен радомирец застава пред Темида за управление на нерегистриран мотоциклет. На 20 юли тази година, в гр. Радомир бил проверен мотоциклет „Житан“, управляван от 77-годишен радомирец. Органите на реда констатирали, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред в Р. България. Пенсионерът е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Радомир. Жител на с. Егълница е задържан за управление на автомобил под въздействието на алкохол.
Вчера, около 20,30 ч., в с. Егълница бил проверен лек автомобил „Мазда“, шофиран от 46-годишен местен жител. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 24 промила. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка.
Започнато е бързо производство

Коментари

коментара