Първо в ZaPernık.com! Корнелия Нинова обяви Станката за кандидат-кмет на БСП в Перник и скочи срещу Христо Ковачки!

Корнелия Нинова обяви народния представител Станислав Владимиров – Станката за кандидат кмет на БСП на изборите наесен. С това новината на „За Перник“ , че той ще бъде кандидатът за кмет на левицата се потвърди.  Лидерката на БСП Корнелия Нинова изпревари партийната конференция, която трябваше да реши кой да бъде кандидат-кмет в Перник, базирайки се на многото наминации. 

След което Корнелия Нинова се насочи срещу бизнесменът Христо Ковачки.

Моделът Ковачки – срастване на бизнес, пари и власт, в който властта го толерира да извършва различен тип дейности, а той се отплаща на избори. Перник е един от най-корпоративните градове„, обяви Корнелия Нинова на изнесено заседание на БСП в Перник.

Тя подчерта, че БСП ще се противопоставя на инвестиционните намерения на Ковачки да се гори боклук в ТЕЦ-а в Перник. „Ние като партия ще се противопоставим на всякакъв тип инвестиционни намерения, които застрашават качеството на въздуха и здравето на хората„, каза Нинова.

Журналистката Илияна Беновска беше също в Перник на изнесеното бюро на левицата и започна да задава въпроси за скандалите на БСП във Варна. Беновска бе посечена от Станислав Владимиров, че се намира в Перник и перничани се вълнуват от пернишки теми.

Коментари

коментара