Драма с младите в БСП! Ще се избият за 1000 лева заплата като общински съветници, ето къде дърлянето е най-голямо!

Драма с младежите в БСП Перник (30-40 годишните) е настанала, след като „За Перник“ обяви локомотивите в предстоящата листа на соц.партията. Вижте ги тук.

Истински екшън е настанал между две от спряганите имена за Топ10 в БСП, а именно Мартин Мариов – Жабата и Милена Милошева.

В нашата статия бе написано, че с по-големи шансове да влезе в избираемите места на БСП е Жабата. Той е верен довереник на кандидата за кмет на БСП Станислав Владимиров. Но това не се нрави на конкурентката за поста Милена Милошева, която е с връзки на „Позитано“ 20. Тя се бори със зъби и нокти да е позиционирана на избираемо място в листата за общински съветници на БСП Перник, за да върже приход от 1000 лева месечно. Милена Милошева е подкрепена и от партийния лидер Кирил Леонов. Той е казал даже, че „ще остави партията в Перник на нея„.

Скандалите в БСП как да бъде подредена листата са огромни. Явно след орязването на партийната субсидия на 1 лев, партийните паразити ще се прехвърлят на общинските хранилки. Нещо, което акъла на Слави Трифонов не е придвидил при провеждането на референдума за намаляване на партийните субсидии.

В БСП вътрешнопартийно не гледат с добро око на войната за съветнически места на младите. В партията се заражда идея, като „здрав разум“ да се търси вариант за трети „компромисен човек“ на мястото на Мартин Мариов или Милена Милошева, тъй като и двамата не са харесвани вътрешнопартийно, ако не се стигне до консенсус и атаките продължават.

МИНУТИ СЛЕД КАТО ПУБЛИКУВАХМЕ МАТЕРИАЛЪТ, ДРАМАТА СЕ РАЗРАСТНА. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.

Коментари

коментара