Безпрецедентна за новото време среща се очертава при Бойко Борисов

Безпрецедентна за новото време на футбола ни среща на върха се очаква в близките дни. Лично премиерът Бойко Борисов настоява при него да се съберат собствениците на трите гранда ЦСКА, „Левски“ и „Лудогорец“. Новото първенство стартира в петък и дотогава при министър-председателя заедно ще отидат Гриша Ганчев (ЦСКА), Васил Божков („Левски“) и Кирил Домусчиев („Лудогорец“). Срещата е планирана в кабинета на премиера, предава „Труд“.

В четвъртък ЦСКА изпрати ултимативно писмо до БФС заради тв правата. Клубът обвини Домусчиев в четворен конфликт на интереси като собственик на излъчващата шампионата „Нова Броудкастинг Груп“, „Лудогорец“, „Футбол Про Медия“ и член на изпълкома на футболната централа. Нито една от фирмите на бизнесмена не реагира през уикенда по въпроса. А ЦСКА остава на позиция, че иска друга телевизия да предава мачовете на отбора и ще отчислява пари към БФС и съперниците на „червените“.

Бойко Борисов лично се е заел босовете на клубовете да гарантират феърплей и не иска завихряне на торнадо още преди старта на сезона.

За последно собствениците на грандовете седнаха на една маса през 2003 година. Тогава инициативата беше на Божков, който точно бе спечелил първата си титла като шеф на ЦСКА. На срещата в столичния хотел „Рила“ участваха всички най-мастити босове, но споразуменията на масата не издържаха повече от 100 дни.

Хидравлични ремонти в Перник - 0884052132
Share Button

Коментари

коментара