Директорът на пернишката полиция получи награда

Старши комисар Димитър Попов бе  награден с „Почетен знак на МВР” III степен за доказан висок професионализъм в служба на закона.
Той му бе връчен на официална церемония, със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, в навечерието на 140-ата годишнина от създаването на ведомството.
„Тази награда е резултат от висок професионализъм, морална и човешка отдаденост, сила, смелост и принципност. Старши комисар Попов и екипът на ОДМВР – Перник постоянно доказват, че правоприлагането на закона, опазването на обществения ред и сигурност с воля и постоянство, води до чуството на спокойствие, удовлетвореност и признателност у гражданите”, сподели по случай наградата областния управител на Перник Ирена Соколова.
Церемонията по награждаване на служители от МВР, състояла се в  тържествената зала на Централния военен клуб, уважиха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министри от кабинета, посланици, аташета по вътрешните работи на страните членки на ЕС и на други държави партньори, бивши ръководни служители на министерството.

Коментари

коментара