Веско Маринов пее на червените срещу 6 бона

Лекарите от общинската болница в Каварна два месеца не са си получавали заплатите, но за сметка на това кметицата на града –  скандалната Нина Ставрева се готви да плати 6 000 лв. хонорар на Веселин Маринов, за да пее в Каварна. В програмата на културния календар на морския град за лятото на 2019 г. четем, че на 24 юли певецът Веселин Маринов ще изнесе концерт от 21.00 ч. на площад „Защитата на Каварна“.

Веско ще дойде с балет, оркестър, озвучител, хореограф, а за целия този масраф ще плати общината, която се ръководи от Нина Ставрева. Тя стана кмет с подкрепата на БСП. Ставрева се сочи като лично протеже на шефката на партията Корнелия Нинова.

„От май месец досега община Каварна не е превеждала пари на болницата в града. Лекарите и медицинските сестри стоят без заплати“, разкри пред HotArena бившият кмет на Каварна легендарният Цонко Цонев по-известен и като Кметъла. Според думите му е необяснимо защо Ставрева не дава на докторите и без това мижавите им възнаграждения като по закон е задължена да го прави в срок.

Според хора от града причината е, че с парите за болницата Ставрева финансира културната програма на Каварна, в която най-дебелата сума е отредена за Веселин Маринов.

Потният певец пък ще се окаже безскрупулен лъжец и то за едва 6 бона.

Преди дни в интервю за вестник Уикенд Веско каза : „Бих отишъл да пея на политическо мероприятие единствено за ГЕРБ, ако ме поканят някъде из страната“.

Това вече стана ясно е пълна лъжа. Участието му в Каварна на 24 юли е на политическо мероприятие на БСП. Чисто и просто Нина Ставрева е започнала кандидат кметската си кампания за следващите избори които ще бъдат през октомври тази година. И Веско Маринов официално мина в отбора на БСП, а на думи лъжливи още се кълне в ГЕРБ.

Коментари

коментара