Веселин Маринов проговори за Бойко Борисов

„Сега не бих подкрепил БСП. Политиката, която води тази партия, и посланията й, не ми допадат. Тя не се промени съобразно новите тенденции в живота. Аз бях в редиците на Столетницата заради убежденията, които имах, че е естественият наследник на всичко, на онези години. Подкрепях я и най-вече заради личността на Жан Виденов, който и досега за мен си остава един от най-честните и почтени хора в политиката“, заяви Маринов в интервю пред столичен седмичник.

Припомняме, че изпълнителят на „Пайнер“ индиректно „взе главата“ на приятеля си Цветанов, след като Бойко Борисов обяви, че не иска повече „Веско да му пее“. Според певеца обаче мнението на министър-председателя не се споделя от всички членове и симпатизанти на партията.

„Той каза личното, но за мен ГЕРБ не е само Бойко Борисов. Разбира се, уважавам мнението на Борисов, той е една много голяма личност, която още остане в историята на България с успехите си и дългогодишното си управление. Не мога да му кажа да започне да ме харесва…

Но бих отишъл да пея на мероприятие единствено на ГЕРБ, ако ме поканят някъде из страната. Защото аз 10-12 години съм оставил душата си в ГЕРБ. Партията е огромна, с големи структури. Тази политическа сила е причината страната ни да е толкова апетитна, да има много инфраструктурни положителни реализации. Нека Борисов не ме харесва – не това е важното за нашата държава. Аз лично пожелавам на премиера да бъде жив и здрав“, обобщи Маринов.

Коментари

коментара