България потресена от пернишки учител, гаврещ се със смъртта на човек

Милен Миленов
Милен Миленов


Пернишки учител от Батановци потресе България с жлъчните си и неуморни постове по адрес на починалия преди дни  общественик и критик Валери Тарандов.

Валери Тарандов  беше зам.-министър на правосъдието в служебното правителство на Огнян Герджиков. Той е починал внезапно, Получил е инфаркт в Испания, където е пристигнал на почивка.  Последните години и месеци е бил чест коментатор срещу БСП. „Личеше си, че е талантлив, с чувство за хумор, с чувство за условност, за ирония и самоирония – което е абсолютен дефицит на фона на фанатиците и промитите мозъци, които ни обкръжават.В текстовете му ми харесваше игровия момент, веселото послание, че всичко е бутафорна дрязга, задявка, че има далеч по-важни неща от ежедневните ни пререкания по партийни теми“, написа по негов адрес, шефът на сайта ПИК Недялко Недялков.

Валери Тарандов е роден през 1972 г. Завършил е право. Работил е като адвокат. От 2015 г. е зам.-председател на Софийския арбитражен съд. Съпруг е на Вера Чочкова, съдия в Софийския градски съд.

 

Смъртта му обаче зарадва много хора от БСП, сред които пернишкия учител, а в миналото скандален бизнесмен Милен Миленов. От профила си във Фейсбук той изсипа куп гадории по адрес на починалия, често го определяше като мърша.

Агресията на учителя Миленов бе толкова силна, а думите му жлъчни, че успя да бъде забелязан и на национално ниво. Словото му стигна чак до град Варна, където журналистката и собственичка на сайта „Афера“ Веселина Томова призова, че ще изтрие всички негови приятели, които познава, заради омертата му.

Тя не е единствената, която бе възмутена как е възможно човешко същество да пише с такава радост по адрес на мъртъв баща на две деца и по адрес на друго човешко същество. Но от представител на пернишките учители, явно може да се очаква всичко.

„С това подобие на хуманоид, имам 26 общи приятели, все нормални хора, хора, в чиито фийд нонстоп излизат гадости от тази фабрика за лайна, по адрес на нашият скъп и непрежалим приятел, хора, които бяха и негови приятели.
честно казано хора не ви разбирам, тоя ретард е ясен, с него ще занимаем институциите, но вие стоите и вместо да го изтриете и докладвате, се наслаждавате на тая неспирна гавра!“, съобщава Георги Дренчев.

„Сега го махнах! Благодаря ти, че обърна внимание, срам ме е, че в моята френд листа е попаднал подобен индивид. Светла му памет на Тарандов, липсва….“, казва Ели Паскалева.

„Аз разглеждам общите ни познати с него. 54 броя. За 1/3 от тях, просто не ми остава време да ги изтрия. Нещо примесено между кух патриотизъм, с много куха мласеж и стари червени гащи Все Новопатриоти.. :)) И да ти кажа, катастрофата днес колкото и да е голяма, дори Герб е по-малко зло пред такива.“,смята Боян Максимов.

„Заразата е в душите на всички ни. Обезумяхме. И смъртта вече не ни прави по-добри.Забравихме ли – мъртвият не ни е враг…“, казва Недялко Недялков.

Милен Миленов стана скандално известен покрай ненаправения водопрод в село Ярджиловци, покрай самопризнанията му, че е извършвал строежи в частни къщи и вили с парите на обществото, по време на управлението на покойната вече Росица Янакиева.
Милен Миленов се определя като социалист, фен на Корнелия Нинова и често пише писма до нея във Фейсбук, където й дава поклон и чест.

Коментари

коментара