17-годишната щерка на пернишкия бос Васил Борчев – Ая, пръска сексапил на Неа Перамос

Снимки: Инстаграм

17-годишната Ая Борчева от Перник, която през тази година се закичи с титлата „Lady Bulgaria“ 2019, пръска сексапил по плажовете на гръцкия курорт Неа Перамос.

Тийнейджърката, която все още не е завършила училище, сподели със своите последователи в Инстаграм няколко кадъра, на които показва атлетични форми.

Снимките са направени на два от най-известните бийч барове Парадайз и Пепони, където в момента е пренаселено от българи, най-вече софиянки и пловдивчани, пише сайта trafficnews.bg.

Припомняме, че Ая Борчева  спечели първо място от 150 кандидатки на благотворителния конкурс за красота „Lady Bulgaria“ 2019.

17-годишната ученичка вече има опит с дефилирането и това не е първата й победа.

Преди време тя е била първенец на още няколко подобни състезания. А на една от поредните й победи, този път на „Кралица на пролетта“ 2018 организаторката Габриела Попова, по-известна като мис силикон, предрече успех на Ая в българския шоубизнес.

Баща на Ая е известният в криминалните среди Васил Борчев, който има богат опит с автокражби, рекет и наркоразпространение. Той е известен с криминалното си досие и непрекъснатите гонки с полицията.

По-известният с прякора си „Борчо“ избяга заедно със съпругата си през февруари 2009. Няколко години след като бе обявен за издирване, той сам се предаде на полицията и беше оправдан по всички повдигнати обвинения, изтъква още сайтът trafficnews.bg.

Share Button

Коментари

коментара