Миньор закова бърз гол в 57-мата секунда на Хебър, но загуби мача – СНИМКИ

Миньор загуби от Хебър на Стадиона в Перник тази вечер с 1:2. С това перничани прекъснаха серията си без загуби.

Много екшън и много емоции, от които пострада и треньора на „чуковете“, съпътстваха последното домакинство на перничани за сезона. 

Миньор започна с летящ старт, като едва в 57-мата секунда вкара първи гол във вратата на гостите от Пазарджик. Попадението бе на капитана Томислав Павлов след точно подаване от крака на Кристиян Слишков.

Миньорци се нахъсаха още повече и последваха серия от атаки, две от които завършиха с греда, но не и с гол.

За съжаление на перничани гостите успяха да се окопитят и да изравнят в 39-та минута, когато сам между трима защитници Даниел Пехливанов шутира топката закачи крак на защитник и прехвърли Леонтиев за 1:1.

След почивката Миньор продължи да е по-активния отбор, но продължи и да пропуска.

Победното попадение за гостите реализира Георги Недялков в 70-та минута, но в ситуацията останаха съмнение за засада. Секунди преди края Йосифов можеше да доведе мача до равенство, но ударът му попадна в тялото на Пангев.

Обичайно феновете на Миньор бяха буйни и постоянно псуваха по гостите на Пазарджик. Стигна се и до хвърляне на камъчета от трибуните, едно от което удари треньора на Миньор-Перник Юрий Васев. Внезапно той се хвана за врата и се свлече на земята. Първи на помощ му се притече помощник треньора Тони Евтимов. Повече за ситуацията ВИЖТЕ ТУК

ПОВЕЧЕ СНИМКИ ОТ МАЧА МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НА СТРАНИЦАТА НА САЙТА ВЪВ ФЕЙСБУК ОТ ТУК

 

Коментари

коментара