Лидерът на „Атака“ в Перник Р. Ваташки: Най-голямата кампания направи Бойко Борисов през последните две седмици! Той успешно замени Цветанов! Позитивната му кампания ще надделее и това ще помогне ГЕРБ да бъде първа политическа сила!

Потърсихме лидерът на партия „Атака“ в Перник Румен Ваташки, за да коментира вчерашното изказване на лидера на ВМРО Перник Димитър Колев, че ВМРО ще направи резултат в Пернишко колкото „Атака“ и НФСБ взети заедно, умножени по две.

Румен Ваташки отговори. „Колев ги умее тези неща, ще коментирам пред zaPernik.com след изборите в доста критичен тон какво се случва„, каза лидерът на партия „Атака“.

Попитахме Румен Ваташки как оценява кампанията за евроизборите до този момент:

Най-голямата кампания направи Бойко Борисов през последните две седмици. Кампанията му беше с откриване на нови мощности, промишлени предприятия. Бойко Борисов направи най-добрата кампания на ГЕРБ в отсъствието на досегашния шеф на партийния щаб Цветан Цветанов. Борисов успешно го замени. Той направи кампанията по линията на държавата.

Тази негова позитивна кампания ще надделее и това ще помогне ГЕРБ да бъде първа политическа сила. Така мисля. Останах с впечатлението, че кампанията като цяло беше вяла, с изключение на ВМРО и Марешки, които водеха агресивна кампания, дори още преди началото на официалната кампания за евроизборите.

Неприятното е, че партиите на патриотична основа – ВМРО, Атака, Възраждане, НФСБ и Воля са разединени. Това не е случайно. Много централи на други партии желаят патриотите да бъдат разединени, за да бъдат по-лесно контролирани.

Аз мисля, че ако този вот беше обединен, процентите щяха да бъдат 12-13%. Патриотичните партии щяха да са третата политическа сила. Това, че Марин Льо Пен разпозна „Воля“ на Веселин Марешки като сродна партия , предполагам се дължи на спонсорство от страна на Марешки за Марин Льо Пен.

Очаквайте бомбастични разкрития за политиката в Перник, България и патриотите след изборите от Румен Ваташки пред zaPernik.com веднага след евроизборите.

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: