ИЗБОРНИ СКАНДАЛИ: Пернишкото БСП рути подло Сергей Станишев на евроизборите

Огромен скандал се заформя с евроизборите в БСП. По заповед на „Позитано“ 20 в провинцията се извършва партиен пуч срещу лидера на ПЕС и бивш премиер на БСП, сега кандидат за евродепутат Сергей Станишев.

Позивната от столицата е да се гласува преференциално за Деница Златева. Тя е любимка на Корнелия Нинова, но изпадна при подреждането на листата за евродепутати назад.

Да се върнем отново в Перник. Народният представител Станислав Владимиров – Станката, звъни по телефони и прави лични срещи с актива на БСП, с цел да се прецака Станишев и да се гласува преференциално за Деница Златева, научи ZaPernik.com.

И това не е всичко. Говори се, че е имало желание Сергей Станишев да посети Пернишко, но посещението е било осуетено. Мръсна игра е политиката.

Какви са фактите? До момента в Перник по време на кампанията пристигнаха любимците на Корнелия Нинова – Елена Йончева и Иво Христов, както и уан мен шоуто на Валери Жаблянов.

Новина от последните часове: Горещата бомба е, че БСП се готви за пораженческа загуба на предстоящите евроизбори. Червеният социолог Юрий Асланов е казал на ръководството на партията, че БСП ще загуби изборите на 26-ти май. Положението е инфарктно. Хората не намират алтернатива в БСП.

Защо хората не искат да гласуват за БСП? Има омраза към ГЕРБ, но тя не отива в канчето на БСП. Защото БСП е пропито от дребнотемие и постове. Елена Йончева поставена на първо място в листата за европарламента, за да прецака Станишев. И нищо повече. Видя се, че тя не е на място там. Деница Златева – и тя се бори за постове. Иво Христов прескочи от президенството, където жената на Румен Радев го гледаше на криво, за да ламти за по-висок пост и заплата. Всички са за постове и заплати. А каква е идеологията? Няма я! Не, че в ГЕРБ я има, но БСП не е алтернатива, смятат хората. И затова нашата прогноза е, че БСП ще загуби изборите на куц кон от Бойко Борисов. Такава е прогнозата и на Юрий Асланов, който им сервирал новината тази седмица.

Коментари

коментара