Един от най-големите спортни клубове в Перник отваря врати за всички перничани за Деня на спорта

За поредна година, Спортен Клуб „Калоян Ладимекс“ ще организира Ден на отворените врати на 18-ти Май 2019 година, по случай Деня на Българския спорт. Програмата ще стартира в 10:00 ч., като през целия ден през един час посетителите на нашата зала, ще могат да се запознаят с магията на спорта напълно безплатно, съобщиха до zapernik.com от клуба.

В 10:00 ч. програмата ще започне с Таекуон-до за деца с инструктор 2 дан ТК – Соня Савова – Магистър по физическо възпитание и спорт.

В 11:00 ч. ще се проведе тренировка по Пилатес с инструктор Боряна Петрова – лицензиран инструктор по Аеробика, Степаеробика и Тае бо.

Програмата продължава в 12:00 ч. с високо интензивната тренировка Kangoo Jumps с Тони Виткова – лицензиран инструктор по Kangoo Jumps, Аеробика и Фитнес, за която тренировка ни е необходимо предварително записване, поради ограничен брой обувки. Можете да го направите на тел. 0896680125.

В 13:00 ч – отново се връщаме в силовите спортове с тренировката по Кикбокс с инструктор Калоян Кирилов и вице европейския шампион по Таекуон-до и Републикански шампион за 2019 г. – Константин Симеонов.

В 14:00 ч. следва Функционалната тренировка, която представлява триизмерни движения на тялото, обвързани с естествената среда и биологичните характеристики с инструктор Иво Иванов – 5 дан ТК, персонален фитнес инструктор, притежава диплома C.O.R.F.I.T.

Програмата ще завърши с още нещо полезно в нашето съвремие – Самоотбрана за жени от 15:00 ч. отново с инструктор Иво Иванов и вице европейската шампионка по самоотбрана за 2018 г. Фердина Николаева.

Отбелязването на Деня на българския спорт ще продължи и на 19-ти Май /неделя/ с поход от Драгалевци до х.Бай Кръстьо и до местността Комините с водач Иво Иванов. Сборен пункт в 10:30 ч. на площада на Драгалевци.

Очакваме всички, които са активни, които имат желание за спорт, които искат да променят нещо в ежедневието си. Повод да се запознаете с нови спортове и то безплатно. Ще се насладите на една пълна с емоции програма, в която ще бъдете тренирани само и единствено от лицензирани за това инструктори. Можете да участвате в цялата ни програма напълно безплатно, обещават организаторите.

Коментари

коментара