Експрезидентът Георги Първанов се грижи за градинка в родната си къща в кв. „Рудничар“, преследват го съдя-изпълнители

Бившият президент Георги Първанов станал жертва на подла схема, сътворена от топ-измамник. Заради това го подпукали съдия-изпълнители, от чиято схватка екс държавният глава едва се измъкнал. Това сподели самият той в Стрелча, където присъства на откриването на кампанията на АБВ за евроизборите в област Пазарджик.

Първанов сподели неволите си по повод оплакването на местен жител, който се изказа за личен проблем и търсеше съдействие от високите гости за разрешаването му.

„Сигурно всеки от нас има някакъв такъв проблем. Майка ми и баща ми са покойници от години. Аз редовно ходя в родната си къща в Перник, поне един-два пъти месчно, грижа се за градината”,

призна експрезидентът. И продължи с откровенията:

„Миналата година си отивам и гледам, на вратата е лепнато листче от съдия-изпълнител. Аз малко съм изгубил интинкта си за самосъхранение, не му обърнах внимание. Прибрах го в портфейла си и толкоз. След 20 дни обаче отново имаше злепена бележка от съдия-изпълнител, пишеше, че това е последно предупреждение, ако не, ще има санкции, тоест ще ми вземат къщата.

Като един добър и съвестен гражданин отидох в кантората, питам, кажете какво е станало, бях много учуден. Оказа се, че някакъв измамник, Иван Петров да речем, е регистрирал фирма, но на моя адрес в Перник, направил каквото можал, завлякъл държавата.

Та, аз трябваше да доказвам, че на този адрес няма такъв човек и такава фирма. Казвам на съдия-изпълнителите, хайде, вие мен ме познавате, ами ако е някой човек, когото не познавате, той как ще се оправи…

Така че аз мисля, че промяната в България трябва да започне от съдебната система”./show.blitz.bg

Share Button

Коментари

коментара