Лиляна Павлова стана фенка на „Миньор“ в Перник

Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова върза жълто-черно шалче по време на посещението си в Перник. Павлова се срещна с феновете на ФК Миньор, а в емоционалната среща  Павлова подчерта, че правителството на ГЕРБ винаги е подкрепяло развитието на спорта и спортната инфраструктура.
„Ще направя всичко възможно, с колеги от правителството и министър Красен Кралев да окажем съдействие за  подмяна на осветлението и ремонт на пистата за лека атлетика на ст. „Миньор“, обеща още Лиляна Павлова.
Ще продължим инвестициите във ВиК инфраструктурата. Tова е един от изключително важните за Перник и областта приоритети. С тези 106  млн. лева инвестиции в инфраструктурата, в голяма част ще бъде решен един наболял проблем от много години. Оттук нататък ще продължим работата за благоустрояване и градско развитие. Това заяви в Перник кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова.

Тя сподели, че неин бъдещ ангажимент ще бъде увеличението  на европейските фондове за България.
„Ще работя  за това да няма дисбаланс в развитието на различните региони и подобряването  пътната инфраструктура.  За региона развитието на коридор 8 е изключително важно. Довършването на железопътната линия от София до Перник и връзката със софийското метро, също ще облекчат значително  трафика в двете посоки“, подчерта Павлова. Тя отбеляза, че близостта на област Перник със столицата дава възможност за привличане на сериозна икономика, бизнес, индустрия и високи технологии.

„За да може това да се случи,  е важно България да има отговорни представители в Европейския парламент, които отстояват националния интерес и синхрон в работата между тях, правителството и местната власт“, отбеляза кандидатът от политическа партия ГЕРБ.

Коментари

коментара