За Деня на Европа младежи боядисаха в кв.“Машино“ пейки с европейския флаг

В навечерието на 9-ти май Младежката организация на ГЕРБ-Перник реализира традиционната си инициатива по повод Деня на Европа. Младите хора боядисаха тематично пейките пред Районен младежки дом-Мошино в цветовете на българския трибагреник и европейския флаг.

Организаторите обясниха, че с тази инициатива целят да направят още по-приветливо пространството пред РМД и да напомнят , че пътят на развитие на България е само един – европейският, празникът на Европа е посветен на мира и обединението.

„Посрещаме Деня на Европа с основателна гордост, защото страната ни се утвърди като отговорен и надежден партньор и дава своя съществен принос в дебата за бъдещето на общия ни европейски дом. Със силата на всички нас и солидарността на Европейския Съюз все повече усещаме предимствата от членството ни“, сподели областният координатор на МГЕРБ-Перник Александър Александров.

Кметът на „Изток“ инж. Емил Костадинов поздрави младежие за хубавата инициатива и отбеляза, че със своята инициативност МГЕРБ се доказа във времето като една от най-активните и будни младежки и политически
организации.

„С всяка една инициатива МГЕРБ-Перник отправяме своето послание, че младите хора искаме и можем да бъдем двигатели на промяната в изграждането на фундамента на устойчивото бъдеще за града ни, страната и ЕС“, сподели Костадинов.

Коментари

коментара