Пернишки шурей преби с метална верига мъж,натири го да живее в лаборатория

77-годишен перничанин живял със съпругата и брат й в една къща, но често имало големи мъжки скандали между брата на жена му и него. След смъртта й, двамата продължават да се карат жестоко.

Огромен скандал избухнал заради ремонт на къщата и поддръжката на имота. Стигнало се до физически бой. Съдът му наложил административно наказание, после глоба от 500 лева, ограничителна заповед, но боя и тормоза продължили.

На 6 декември, 77-годишният мъж бил на гости на сина си и дъщеря си. Прибрал се малко след 19,30 ч. В този момент от тъмнината изскочил шуреят му, който го заплашил, че ще го изпрати при починалата му съпруга. Заявил му и следното: „Само да те чуя малко да тропнеш, и ще те ликвидирам”. Заплашвал го агресивно.

Няколко дни по-късно пък го причакал в тъмното и му нанесъл удари с метална верига. Това много изплашило възрастния мъж, който не смеел сам да се прибира в дома си по тъмно, а ако това се налага, го придружавали децата му. От страх човекът напуснал жилището си и се преместил във ветеринарна лаборатория на сина си, в която имало само зала за хирургични интервенции и не била годна за живеене, пише „Струма.БГ“.

Коментари

коментара