Станката засне моста над пазара в Перник и поиска от Бойко Борисов средства за ремонт, след като разбра, че премиера праща финансова подкрепа и реставратори за трагедията с катедралата Нотр Дам

Народният представител Станислав Владимиров – Станката засне моста над пазара в Перник, който се руши и входира писмо със снимки до премиера на страната Бойко Борисов писмо, в което отново иска пари за ремонтирането му.

„След като разбрах, че г-н Бойко Борисов има готовност да изпрати финансова подкрепа и реставратори за трагедията с катедралата Нотр Дам, днес отидох и заснех най-натоварения мост в Перник. Зловещият вид на съоръжението подсказва,че скоро и тук може да се случи голяма трагедия, затова днес ще входирам официален сигнал до Премиера, придружен със снимков материал с надеждата да бъдат отпуснати средства за ремонт на съоръжението“, пише Станислав Владимиров.

Преди година той отново се обърна към властите с искане моста да бъде укрепен, за да не стане трагедия, като посочи, че е възможно да се вземат средства от фонда за бедствия и аварии.

Коментари

коментара