На вниманието на КАТ Перник: Шофьорка стъписа ученици с неправилна маневра пред Руското в Перник, спътничката й показа среден пръст

Вече сме писали за неправилното паркиране на завой и пешеходна пътека, по която преминават ученици, при светофарите пред СУРИЧЕ „Петър Берон“.

Но не можем да подминем и новите кадри и стоическия непукизъм на шофьора на сив автомобил със софийска регистрация, който прави нечувани маневри и преминава по забранена улица. За капак, от видеото, публикувано във фейсбук се вижда как спътничката му показва среден пръст през прозореца на ученици и камерата, която я снима, пише Дияна, която е публикувала кадрите в социалната мрежа.

Очевидно това са родители на деца, които учат във въпросното училище. Вероятно така и възпитават отрочетата си – на непукизъм, нарушение на правилата и ….средни пръсти. А после се оплакваме, че липсва възпитание. Ми кой да го даде?
Допускаме и вероятността да са просто преминаващи напряко.

Призоваваме КАТ Перник да се самосезира, както са го правили и преди от наши публикации и да въдвори ред. Че ако разчитаме на съвестта и възпитанието на хората, лошо ни се пише.

Снимки и видео: Diana Antonova, Фейсбук

Клипче на същата ситуация разпространи и Alexander Petrov:

Коментари

коментара