Успели българи дадоха личен пример пред ученици в Перник

Успели българи дадоха личен пример в Перник. Заместник – министърът на образованието и науката Деница Савчева, журналистите Ники Кънчев, Николай Василковски,  Бояна Бояджиева и Павел Владимиров, както и Мирослав Хутев – инспектор в отдел Киберпрестъпност при ГДБОП-МВР се срещнаха с учениците от V-то СУ „П.Р.Славейков“.
Известните  лица от екрана споделиха своя опит за живота, постиженията и професионалната си реализация. Те бяха посрещнати с музикални изпълнения,  любопитство и усмивки от възпитаниците на учебното заведение.
Всички участници и ученици в срещата бяха поздравени от кмета на Община Перник Вяра Церовска.
„Добре дошли в Перник, който е един от най-големите градове близко до София. И както столицата влияе на нас перничани, така и ние влияем на нея. За мен е изключително приятно да посрещна всички вас, които сте любимци на перничани. Няма нищо по-хубаво от това да  мотивирате нашите ученици, за  да учат повече и да бъдат полезни на себе си. Само, когато имаш амбиции и се бориш да ги постигаш се чувстваш щастлив“, сподели кметът Вяра Церовска и благодари на директора на учебното заведение Боряна Йорданова за създадената благоприятна среда в училище
„Изключително ми е приятно да поговорим затова какво значи да си успял, защото това е една дума и може би всички се стремят към нея, но успеха има много различни измерения. Ще се радвам да отговорим на вашите въпроси“, сподели зам.-министър Савчева и се зарадва, че родителите са партньори на училището.
На срещата присъстваха още зам.-кметът Севделина Ковачева, секретарят на Общината  Радослава Манова и Бойка Иванова от РУО Перник

Коментари

коментара