НЕПОБЕДИМИТЕ: Млади перничани донесоха 38 медала от пролетния турнир по кикл

KL/kickboxing club Pernik и Спортен клуб „Калоян Ладимекс“ отново се доказаха като отлични спортисти и в кикбокса.

На 30 март 2019-та година, се проведе Пролетен турнир по Кикбокс за купа София в зала „Спортен център Люлин“, където различни клубове мериха сили в няколко стила – пойнтфайтинг, лайт контакт и киклайт контакт. Турнирът се проведе по правилника на WAKO. Участваха двадесет и един клуба от цялата страна, като общия брой участници е 502-ма.

И тук е мястото да похвалим KL/kickboxing club Pernik , който заедно с децата от Спортен клуб „Калоян Ладимекс“ изпрати най-добрите си бойци и се завърна в град Перник с 13 златни, 8 сребърни и 15 бронзови медала.

Много добро представяне на Христо Янчев, Иван Кирилов, Мартин Велев, Деян Златанов, Александър Божков, Лора Василева, Рая Янчева, Мартин Веселинов и Страхил Николаев и Василена Борисова, която спечели купа на лайт контакт, а на киклайт контакт излезна на финал със световна шампионка в тази категория .

„Гордеем се с нашите бойци, защото участвахме с 31 състезателя, като имаме деца, които участваха за първи път на такова състезание – 8-9 годишни“ – похвали се председателят на клуба Калоян Кирилов.

Следващото състезание, което предстои на Спортен клуб „Калоян Ладимекс“ е Европейското Първенство – Римини – Италия, което ще се проведе от 02.04 до 08.04.2019 година, за което заминаха 8 състезателя по таекуон-до. Да пожелаем успех на пернишките деца, състезатели на Спортен клуб „Калоян Ладимекс“!

Коментари

коментара