Масов бой по време на мач с юношите на Миньор – Перник

Снимка: viasport.bg

Грозни сцени се разиграха на мача Ботев 57 – Миньор (Перник) от зоналното първенство за юноши младша възраст, родени през 2002-2003 година, първа група.

Двубоят от 16-и кръг, игран на терена в столичното 57-о училище, завърши с масов бой, в който се включиха футболисти и родители.

Снимка: viasport.bg

Самата среща не предвещаваше каквито и да е проблеми и завърши заслужено наравно, но в последните секунди, играч на домакините удари умишлено без топка футболист от Перник. Случката не бе видяна от съдията, който вместо заслужен червен картон даде последен съдийски сигнал.

Веднага след това удареният футболист на Миньор скочи с ритници и озверял подгони по терена провокатора от Ботев 57. Момчета от домакините отвърнаха, а треньорите не съумяха да спрат ескалиращата свада.

Снимка: viasport.bg

Поне трима от Ботев 57 отнесоха удари в главата, при което родител прескочи предпазната ограда, изблъска охраната и налетя на гостите с юмруци. Други се втурнаха след него в опит да го успокоят, но мелето продължи поне 3 минути, а в него се включиха дори изчакващите следващия мач футболисти от старшата възраст.

Източник: viasport.bg, Ал. Алеков

Коментари

коментара