Днес е специален ден за Антония Петрова

Днес е специален ден за Антония Петрова. Не само защото е Благовещение, а и защото нейния невръстен наследник има имен ден. Малкият Благовест се роди навръх именния ден на перничатката като по поръчка. Но Антония и мъжа й Ивайло го кръстиха Благовест.

По повод празника семейство Батинкови си направи поредната фотосесия като за първи път показа своя „принц“ в цялата му прелест.

Днес, на Благовещение, нашият първороден син, нашият Принц – Благовест Ивайло Батинков (Best Batinkov) има имен ден! Сине, бъди здрав, щастлив, умен, силен, късметлия, усмихнат, специален, успешен, благословен и най-добър във всичко, в което пожелаеш, точно като великото си име! Бог да е с теб и да те закрилят, вси светии! Обичаме те, повече от всичко на света и винаги ще бъдем до теб! Мама и Тате 👪👼🏻❤️ Приятели, споделяме с вас първите снимки на Благовест, от 14ят ден от раждането му! 🥰😍😘💫👑

Във фейсбук миската от Перник сподели незабравими професионални кадри на фамилията, а бебока е просто очарователен.  Вижте част от тях!

Коментари

коментара