Пернишката певица София Георгиева пореден път кандидатства за работа, но е отрязана, заради това, че била „пречка“

Пернишката певица София Георгиева, изпяла преди десетилетия хита „Син талисман“ се оплака, че го е закъсала с работата, откакто напусна поста ПР на Агенцията за закрила на децата, след като шефката Офелия Кънева бе позорно свалена след репортажи на „Господари на ефира“.

Ето какво споделя в социалната мрежа певицата София Георгиева и как тя обяснява причината, че не може да си намери работа:

Смятах да броя до сто, но се опасявам да не “заспя“. Исках да взема колелото за да си “прочистя главата“ и да овладея емоцията, но в крайна сметка реших да споделя.

Поредния път в рамките на една година, в който кандидатствам за работа и ми се казва, че съм политически неудобна, защото имам мнение, защото заявявам и защитавам позиция, защото имам изявен характер заедно с това ми се каза, че бих могла да се справя защото имам всички качества, но ще бъда ПРЕЧКА?!!
Ще спестя институцията от уважение към изпълнителния директор.

На Вас, драги ми управляващи ще кажа, че не се гаси туй що не гасне.
Да, имам дух, да имам характер, да имам позиция, която няма да спра да защитавам.

На Борисов и кликата му ще кажа, че със внушение на страх у хората, лишаване от качествени кадри за сметка на мижитурки които целуват “златния пръст“ подчиненчски държава не се гради.
Не, ме отчайвате, не ме плашите, карате ме да се гордея със себе и ме амбицирате да се усъвършенствам в това, от което ви е страх.

Сега вече мога да изляза и да покарам колело, радвайки се на прекрасното време.

Коментари

коментара