Пернишките ММА бойци – ЖЕЛЕЗНИ! Денис Данаилов изправи зала „Борис Гюдеров“ на крака!

Момчетата от Перник се оказаха железни и раздадоха яки крошета на поредния ММА ТУИНС, който се проведе в Перник снощи.

„Трима бойци три победи, благодаря ви момчета гордея се с вас, за мен беше чест!“, написа треньорът на перничани Венелин Анков след тежките срещи, които се проведоха в зала „Борис Гюдеров“.

В срещата, предхождаща основната за вечерта, един от любимците на домакините Веселин Пейчев победи с единодушно решение Вилиян Бачев в реванша между двамата, в категория до 84 кг. Пейчев установи тотален контрол над събитията в клетката, като пласира редица удари в ребрата и слепоочията на съперника, а същевременно с това през огромна част от сблъсъка бе във водеща маунт позиция.

В един от гвоздеите на вечерта, изправили цялата зала на крака, боецът с една ръка и половина, по рождение, Денис Данаилов зарадва съгражданите си от Перник с победа с технически нокаут срещу Калоян Матов. Последният завърши срещата с лице, обляно в собствената му кръв, след като получи тежка аркада.

Един срещу друг се изправиха и двама перничани.

Мартин Борисов бе принуден да се предаде в срещата си с Румен Стефанов в оупън категория, в дербито на пернишките тежки състезатели, след като беше задушен.

Ръгбистът Стефан Миленов изуми зрителите с мощната си физика и експлозивност в октагона, постигайки убедителна победа срещу Туан Нгуен в категория до 93 кг. Нгуен трябваше да се откаже, след като бе буквално обсипан с всевъзможни удари от своя съперник.

Снимка: Венелин Анков

Източник: Топспорт

Коментари

коментара