Обратното броене до големите ММА битки в Перник започна!Пълно представяне на всички бойци, които ще мерят сили тази събота, 16-ти март

Големите ММА битки на пернишка територия наближават, а на ринга в зала „Борис Гюдеров“ сили ще мерят бойци от Перник и от цялата страна. Турнирът ТУИНС ММА 2019 ще се проведе на 16-ти март от 19:00ч. и гарантира истинско шоу за онези, които ще дойдат да гледат на живо.

Една от най-големите атракции в битките ще бъде перничанинът-сензация Денис Данаилов, който поваля противниците си само с една ръка. Денис ще се изправи очи в очи с противника си Калоян Матов от София в категория до 66кг.
Калоян Матов тренира при Кристиян Кънев и през месеца януари 2019г, спечели победа на турнира „Спорт срещу порока“ . Той ще дебютира на във веригата ТУИНС ММА на 16 март 2019г, в гр.Перник, а срещу него ще се изправи
младият пернишки ММА боец, който изуми света побеждавайки противниците си само с една ръка , това е Денис Данаилов.
Данаилов е от Перник, но живее в Германия заедно със семейството си, там той се състезава за немски отбор. В България състезателят тренира в клуб „Боец“ при Венелин Анков.
На Денис, по рождение, едната ръка е наполовина по-къса от другата. Никой не вярва, че е възможно да участва в битки и то в най-тежкият правилник в света! Но той опровергава всички скептици и има проведени битки в Германия!
Сега за пръв път ще го видим на българска земя!

В турнира ще мерят сили двама дебютанти в категория до 66кг. – Михаил Григоров срещу Петьо Добрев от София, които с желание за игра ще доказват защо са включени в бойната гала вечер.

В гала вечерта ще има и среща между двама нокаутьори – Живко Стоименов срещу Трайчо Борисов до 84кг
Живко освен със събмишън уменията си е известен и с нокаутите, които постига.
Срещу него излиза друг нокаутьор -Трайчо Борисов, който има записани нокаути на състезания по Бокс.

Още един перничанин ще вдигне градусите в зала „Борис Гюдеров“. Среща реванш на Веселин Пейчев от Перник, който ще се изправи срещу Вилиян Бачев от София в категория до 84кг.
Първият мач беше дебютен на профи ринга и за двамата състезатели по време на ТУИНС ММА-14 през 2018,
след бурна размяна на удари през първи рунд и разменено надмощие, никой не можеше да каже кой ще спечели битката.
Според част от наблюдаващите, през първият рунд Вилиян имаше леко предимство, но след контузия на ръката той не можа да продължи …и победител беше Веселин Пейчев.
Сега Вилиян Бачев се обърна към промоутърите от ТУИНС ММА за среща реванш.
И така, реваншът ще се случи на 16 март 2019г. по време на ТУИНС ММА-15, Вилиян е вице-аматьорски ММА шампион от клуб „Прибиловски“-София на 24г, висок 180см . Предпочита боя на земя.
Треньори: Крум Прибиловски и Никола Кацаров.
Срещу него ще се изправи старият му познайник, любимецът на публиката в Перник- Веселин Пейчев.
Веселин тежи 84 кг. и е на 20 години. Той е капитан на юношеския национален отбор по Ръгби.
Шампион на България по ръгби за мъже и има участия в 3 европейски първенства.
В бойните спортове има бронзови медали на републиканските първенства по Джудо и Самбо за юноши.

Европейският шампион по ММА за аматьори от 2016г – Николай Николов от варненския клуб „Десант“ ще направи своя трети професионален мач . Това ще е първият му профи мач във веригата „ТУИНС ММА” и трети в професионалната му кариера . Първите му два мача са през 2018 година, съответно в Свети Влас и Виена, а сега ще го видим в октагона по време на ТУИНС ММА -15.
Николай, може да се похвали с доста сериозна кариера при аматьорите. През 2016 г. извоюва златен медал в категорията 77кг на открития европейски шампионат в Прага, Чехия.
Подготовката му протича в залата на „Десант“ във Варна, под ръководството на дългогодишният му треньор Николай Добруджански.
Срещу него ще се изправи Янко Борисов от София, който е републикански шампион по Бойно самбо , тренира под ръководството на Росен и Румен Димитрови. На профи ММА-ринга има 6 победи и 2 загуби. Винаги влага всичко от себе си и ще го докаже на галата в Перник.

Двама перничани ще си раздават юмруци в истинско дерби на ринга в родния им град. Това са Мартин Борисов  и Румен Стефанов в опън категория.
Двамата бойци са от град Перник и това ще бъде дербито на града! Това за тях ще е дебютен мач.
Мартин Борисов е по-тежък, но Румен Стефанов разчита на тежки тренировки при Венелин Анков за да
навакса силовото предимство на опонента си!

Щампионът по ръгби от „Валяците“ Перник Стефан Миленов се изправя в тежка битка срещу самбиста Туан Нгуен.

В Перник един срещу друг ще се изправят и гвоздеят на ТУИНС ММА-15 Росен Димитров „Близнака“ срещу австриеца Вили От-носител на два шампионски ММА колана.
Каквото и да се каже за Росен Димитров ще е малко …. титлите му са безброй!
Трикратен световен шампион по Бойно Самбо, европейски шампион по Бойно самбо и Ръкопашен бой, многократен шампион на България по джудо, самбо, шампион по Бразилско жиу жицу, треньор на националния отбор по Бойно Самбо. Има 34 победи на професионалния ММА ринг. Участник в редица международни мачове и гали в едни от най-силните вериги в Европа.
Преди време, Росен обяви , че това ще бъде последният му мач и сега е готов за битка.
Срещу него ще застане Вили От от Австрия, който има 13 победи в профи ММА кариерата си. С тези победи е завоювал два шампионски пояса в различни категории. Чувства се комфортно и в боя в стойка и в боя на земя. Има собствена ММА школа в Австрия в която тренират много ММА и Кикбокс бойци.

Двукратният европейски и световен вицешампион по ММА за аматьори- Фердун Османов от варненския клуб „Десант“ ще направи своя трети професионален мач на 16 март 2019г, в Перник, ТУИНС ММА -15.
Това ще е не само първият му профи мач във веригата „ТУИНС ММА”, а и въобще първи негов профи двубой на родна земя.
Дебютът му в професионалният ММА беше в Швейцария, последва участие в Австрия, а сега ще го видим в октагона по време на ТУИНС ММА -15.
Ферди, може да се похвали с доста сериозна кариера при аматьорите. През 2016 г. в Лас Вегас, САЩ, печели първото си голямо отличие, след като достига до сребърното отличие на световното първенство по ММА в кат „70 кг.“. По пътя си към финала, 18-годишният тогава състезател , отстранява 4 представители на водещите държави, но губи финала след добро начало и фатална загуба на концентрация. През същата година извоюва златен медал в категорията на открития европейски шампионат в Прага, Чехия.
През 2017 г. Ферди дублира континенталната си титла.
Подготовката му протича в залата на „Десант“ във Варна, под ръководството на дългогодишният му треньор Николай Добруджански.
Срещу него ще се изправи Михаил Николов от София, който е на 25 години, 170 см висок, 7 кикбокс срещи от които 6 в Холандия, от тях 5 победи и две загуби . Републикански шампион по Бойно самбо за 2017 и 2018г . Бронзов медалист от европейските първенства по Бойно самбо 2017г. и 2018г. На профи ММА ринга има 2 победи с нокаут и 2 загуби след съдийско решение. За тактиката си казва “Тактиката ми винаги е една и съща – да вляза в клетката и да напусна като победител.
Куриозното е, че последните два мача на Михаил са срещу представители на „Десант” Варна. Варна ли обича Михаил или Михаил обича Варна?!
За сега резултат е 1 на 1 , но на 16 март 2019г. ще има трилогия. Варненският клуб има пълна картина за тактиката и начина на водена на бой от страна на Михаил, от друга страна Николов не изпитва притеснение от такъв мач. И за трети път ще наблюдаваме тактическо надиграване между двамата треньори : Николай Добруджански и Красимир Колев! Заряда в тази среща е заложен още преди първият съдийски сигнал.

 

16 март 2019г, от 19.00ч, гр.Перник, ТУИНС ММА -15 .
Билети от 15 лева на www.besttickets.bg
или на рецепцията СК ‘Боец” Перник.
В денят на галата- 
билети на входовете на зала „Борис Гюдеров”(бивша зала „Миньор”)

Коментари

коментара