Да бъдат ли глобявани пешеходците, пресичащи под надлез „Иван Вазов“?

След като националните телевизии направиха репортажи за незаконно и опасно пресичащите перничани под надлез „Иван Вазов“, в района на пазара, от полицията са започнали да налагат глоби на неправилно пресичащите хора.

Перничани са раздвоени за това трябва ли да има рестрикции за хората, решили да спестят път, като пресекат на пряко.

„До „КАТ“ Перник

Не налагайте абсурдни ФИШОВЕ на хората пресичащи ВЪТРЕШНО МАГИСТРАЛНАТА ОТСЕЧКА в района на МОСТА И АВТОГАРАТА . Хората не могат да заобикалят километри, да минават по подлези които не са обезопасени и повечето за в окаяно състояние

Първо да се създават условия да се пресича правилно и след това налагайте забрани .

Не може да ограбвате и без това бедния народ , с тъпи наредби и забрани като им налагате ФИШОВЕ по 50 лв . Които остават несъбираеми след това .

ЖАЛКИ СТЕ , ЗА ТОВА МЛАДИТЕ БЯГАМЕ ОТ БЪЛГАРИЯ .“

Пише Владимир във фейсбук групата „Видяно в Перник“.

„Напротив може. А и трябва… Мен като шофьор „другарите“ ме глобяват за пълни глупости като стикер за валидност на пожарогасител и кислородна вода в срок на годност (той е по-малко от година, обикновено ). А пешеходците си правят ларж нарушения, колкото си искат. Скоро глобяваха и работници на „Блупойнт“. Защото ги стоварва автобуса и ги мързи 5 крачки до светофара да идат….
Но безспорно на пазара трябва още 1 нов, чист и не толкова заобиколен подлез. Но в нашата фалирала Община трябва да се радваме и на освежена, пътна маркировка….“,

отговаря Емо Ненков.

А вие какво мислите?

Коментари

коментара