Забраняват минаването и паркирането на коли до ОУ „Иван Рилски“ и ПМГ в Перник

Забраняват паркирането на коли до училищата ОУ „Иван Рилски“ и ПМГ , съобщиха от Община Перник. Ограничението е временно и се налага поради ремонт на покрива на сградата на двете училища.

Със заповед на кмета на Вяра Церовска, въвежда се временна организация на движението  по  ул. ,, Васил Левски”   покрай пощата и ОБЕДИНЕНА   БЪЛГАРСКА БАНКА и ул.,,8-ми март   във връзка с извършване на строителни  и монтажни работи по покрива на сградата на ОУ ,,Св. Иван Рилски”  и П М Г ,,Христо Смирненски” съгласно Докладна записка от Бойко Свиленов Директор на ОУ ,,Св.Иван Рилски”-гр.Перник,

  Преустановява се  движението и се забранява  паркирането на МПС по ул.,,Васил Левски” в отсечката от ул.,,Стримон” при моста  ,,Золди” до ул.,,Епископ Киприян” от 08.00 на 09.02.2019г. до 17.00ч. на 14.02.2019г.

Преустановява се движението и се забранява паркирането на МПС на ул.,,8-ми март” от ул.,,Васил Левски”, до уличката покрай кортовете кв.,,Монте Карло” от  08.00 на 09.02.2019г. до 17.00ч. на 14.02.2019г.

Фирма ,,Анди” ЕООД гр.Перник да постави необходимите забранителни и указателни пътни знаци съгласно Наредба №3 от 16 август 2010г. ,,за временната организация и безопасност на движението при извършване  на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците. Както и да се организира дежурство от І-во РПУ гр.Перник, се казва в заповедта на кмета.

 

 

Коментари

коментара