Дариха играчки за болните деца в детското отделение на Перник

Още едно дарение е постъпило в пернишката болница, което доказва, че перничани можем да даваме и да помагаме на хората, които се грижат и лекуват децата ни. 

До ZaPernik.com пише една от майките на Перник – Катрин, които „повлекоха крак“ с дарителската си кампания за родилно отделение:
„Днес отнесохме още играчки в детско отделение. Предадохме събраната от вас добрина. Сега децата отново ще имат с какво да играят. Направи ни впечатление, че няма детски стол за хранене и веднага осигурихме такъв. Той ще бъде разположен в столвата и най-малките бебоци вече ще имат това удобство.
Скъпи майки, баби и придружители. Обръщаме се към вас с голяма молба. Не допускайте играчките извън зоната за игра. Така те се разпиляват и крадат. Да, може да ви звучи нелепо, но е истина. Нека се опитаме да опазим доброто. Когато ползвате залата за забавления, моля оставете я в приличен и прибран вид.Все пак лекарите са тук, за да лекуват малките ни болници и не успяват понякога да приложат този контрол, което е напълно разбираемо. Благодарим ви, че сте тук и се грижите за нас и децата ни, макар в намален състав, постоянни смени и дежурства.  Благодарим и на всеки един дарител. Без вас, тази кауза и кампания щеше да е само една идея“.

Коментари

коментара