Майка: Лекарите казаха да се откажа от детето си, но аз реших да се откажа от себе си

Здравейте, майка съм на бебе Ники. Той е дълго чакано бебе измолен от Бог с много сълзи. Ники е роден на 10.11.2017г.в 28г.с.с тегло 1070гр.след тежко протекла двуплодна бременност. За съжаление братчето на Ники почина, а той се пребори и остана жив, но в тежко състояние

Седмица след раждането получава мозъчен кръвоизлив. В неонатологията ми казаха да се откажа от него и да имам други деца. Но как бих могла да се откажа от тия очички красиви. Та той е моето сърце, моята душа, моят живот. И реших да се откажа от себе си в името на детето ми. Сега той трябва отново да се бори с коварната диагноза ДЦП квадрипареза. Веднага след изписването му през февруари 2018г. започнахме рехабилитация. Подобрение нямаше.

При посещение при очен лекар се оказа, че той има атрофия на очен нерв и може да си загуби зрението си. Тогава вече бях отчаяна. Направихме ЕЕГ и показа, че има активност на гърчове. Но лечение никакво!!!!

Направихме и второ и трето и пак нищо. Аз виждах че детето ми не е добре.Тогава взех нещата в свои ръце и отидохме в Истанбул, където получихме адекватно лечение.

Там докторите дават надежда за Ники. Сега Ники е много по добре. ЕЕГто му е по добро, но всеки месец трябва да ходим до Турция. Там искат да посещаваме рехабилитационен център. За съжаление всичко е свързано с много финансови разходи, с които моето семейство не разполага.

За това, мили хора, Ви молим от сърце, помогнете на моя Ники да се пребори с коварната диагноза ДЦП и му дайте шанс за щастливо детство. Аз вярвам че заедно ще успеем.

Който иска да помогне може да го направи и на  дарителската сметка на Ники банка ОББ BIC UBBS BGSF BG19UBBS80021079347240 титуляр Николай Мартинов Малинов

Коментари

коментара