Миньорци излязоха на първа тренировка в студа, 50 фена ги посрещнаха със заря

Снимка: minyor-pernik.bg

Старши треньорът на Миньор Юри Васев изведе 22-ма футболисти на първата тренировка за пролетния полусезон в Югозападната „В“ група. 9 са сигурните нови попълнения на перничани, но само за двама от тях обстановката на Стадиона на мира е непозната.

За първи път в кариерата си жълточерния екип облякоха централният нападател Стоян Георгиев, който идва от Спортист (Своге) и полузащитникът Калоян Кръстев, играл в Германея (Сапарева баня). Останалите попълнения или са рожби на школата на Миньор или са били при „чуковете“ в различни периоди от време. В състава се завръщат вратарят Алекс Георгиев, Томислав Павлов, Антон Славчев, Мирослав Иванов, Любомир Христов, Димитър Панталеев и Георги Василев.

„Жълточерните“ ще се готвят при домашни условия до края на месеца, а от 1-ви февруари отборът заминава за участие в турнира „Петричка пролет“.

До началото на първенството са предвидени 7 контролни срещи, първата от които ще бъде срещу Левски U19 на 25-ти януари. 5 дни по-късно е предвидена проверка с юношите старша възраст на Славия.

В Петрич Миньор ще срещне последователно Ком (Берковица) на 4-ти февруари, Беласица (7.02.) и Кариана (9.02.).
За 13-ти февруари е договорена среща с Банско, а за 16-ти се търси съперник.

Първото занимание за годината бе изгледано от 50-на привърженици, които приведстваха отбора със заря.

Източник: minyor-pernik.bg

Коментари

коментара