Обрат в историята за кучето, дърпано от джип в Перник! Ето какво се оказа…

След като перничани бяха шокирани от клипа, който се завъртя в социалната мрежа, започнаха да валят нападки и заплахи срещу шофьора, който тормози вързаното куче. Ето и другата гледна точка на историята, разказана от запозната със случая в коментар в пернишката група „Снимай Шаро!“:

„Хора,говорих със собственика, станала е грешка- това е ротвайлерът,който се търсеше.Собственикът е изпратил баща си да го прибере,кучето му е ръмжало,когато е искал да го качи в джипа и той го бил вързал,за да си го прибере. Бил карал бавно и гледал кучето е огледалото.От последния блок на Пашов до завоя за Стара Тева е карал,като някой му свирнал и той видял,че кучето се влачи.Сквзъл веднага и ги качиш в багажника.Кучето е добре, утре собственикът се прибира и ще качи снимки.Направил е скандал на баща си,че е направил тая простотия.Но аз съм горда,че толкова хора са реагирали! „
„Изпратиха ми днес клип,говорих със собственика.И той е потресен от случилото се.. Негов съсед е направил тази гадост.Важното е ,че кучето е добре.И че ние вече реагираме на изродщината„, казва Марияна.
Въпреки обясненията много перничани не оправдават постъпката на шофьора.

Коментари

коментара