В „Миньор“- Перник нищо не е сигурно: Пламен Грънчов отпада от състава, отива да рита в Албания, Томислав Павлов виси на косъм

Пламен Грънчов, който се спрягаше за попълнение на пернишкия футболен клуб „Миньор“ няма са играе с жълто-черната фланелка. Причината е, че той е подписал преди дни договор с албански отбор.  Висящо е и положението и със завърналия се Томислав Павлов. Той има предложение да играе в чужбина, но ако не замине, остава сигурно попълнение на пернишкия тим. Това съобщи треньорът на клуба Юри Васев.

Треньорът на миньорци не иска да дава конкретни имена кой ще влезе в състава на клуба, тъй като нищо не е окончателно. Например преди време е имало две момчета уж сигурни попълнения, които обаче са се отказали в последния момент.

Както вече стана ясно първата тренировка за новата година за момчетата на Миньор е насрочена за 14 януари., а след това през месец февруари предстои и първата контрола за „чуковете“ срещу юношите на Левски.

Треньорът Юри Васев е категоричен, че ще привличат момчета от юношеската школа на „Миньор“, но се въздържат от гръмки обещания за извеждане на отбора на по-челни позиции. На този етап екипът на ФК“ Миньор“ се е фокусирал върху правилния подбор на селекцията от футболисти.

 

Коментари

коментара