Поредно дарение в пернишката неонатология

С новата година е ред на хубавите новини. С много радост ви съобщаваме за поредното добро в отделението по неонатология. Магазин „Малчугани“ – Перник дари 6 броя чисто нови повивалници.

Това съобщи младата майка от Перник Катрин Богданова, която е в основата на инициативата в помощ на родилното отделение.

Преди дарението на магазин „Малчугани“  най-малките пернишки жители бяха повивани на дюшек. Но, вече НЕ! С всеки изминал ден, месец ние се доближаваме до едно наистина европейско ниво, казва катрин.

И, разбира се, това не е всичко. Екипът на магазин „Малчугани“ ще изненада следколедно родилките в отделенията. Детският магазин подарява 50 броя ваучери за намаления в размер на 10% за покупки в обекта, както и 50 броя луксозни календари, с място за снимка по Ваш избор. От името на ВСИЧКИ-БЛАГОДАРИМ ВИ! Вие не ни оставихте! Бъдете здрави и благословени, пожелава още младата майка.

Пернишкото отделение вече не е като преди, твръди също и началникът на родилно доктор Ивайло Лазов. Можете да видите какво казва той ТУК 

Коментари

коментара