Пресаташето на социалистите в Перник Адриан Скримов получи най-ценния подарък за Нова година

Снимка: Фейсбук

Пресаташето на социалистите в Перник  Адриан Скримов стана татко в първия ден на Новата година. Съпругата му Моника родила момченце рано сутринта на 1-ви януари в 6:15ч. Младото семейство е кръстило първото си бебе Калоян. И това е първото бебе за 2019 година в Перник!

„Благодаря ти, любима моя, че изтърпя всички ритници, болки и безсънни нощи. Предстои ни едно прекрасно приключение. Ще ни бъде лесно, защото винаги ще бъдем един до друг – тримата. Обичам те“, написа  като обръщение към съпругата си Адриан Скримов в социалната мрежа.

Малкият Калоян е бил посрещнат на бял свят от началника на родилното доктор Ивайло Лазов. Щастривият татко благодари на екипа на доктор Лазов, който се е държал изключително професионално. Когато Моника е започнала да ражда се обасили на Асриан, за да може да е близо до любимата си и да посрещне сина си в първите му мигове.

Адриан и Моника имат дългогосишна връзка, а миналата година сключиха брак, а перничанинът поиска ръката на приятелката си пред Двореца на културата.

Коментари

коментара