Неочаквана среща с Владо Николов в Перник, която вдъхновява едно момиче

Снимка: Вирджиния Бориславова

Моята история не е за супер герой или за свръх-човек.

Тя е за един човек, който ме вдъхновява, кара ме да се чувствам силна и горда.

Човекът, когото ще опиша, го няма в романите на Джоан Роулинг или във филмите на Стивън Спилбърг, той е ГЕРОЯТ, който е единствен по рода си.

Това е Владимир Николов или както всички го знаят – Владо Николов. Един от най-добрите български волейболисти, та дори и най – добрият! Той е пример за младото поколение. С четирите си деца и стабилното си семейство, а също така и с успешната си спортна кариера, която продължава и до днес, макар че преди две години той официално сложи край, но поради обстоятелствата, той се наложи да се върне на терена. И то не срещу кой и да е отбор, а срещу вечния съперник на Левски – ЦСКА!

Владимир Николов
Владимир НиколовИзточник: Виржиния Бориславова

Мачът не беше от висока класа, но духът, който вкара Владо на игрището, беше повече от невероятен. Самият Владо Николов каза преди мача, в едно интервю, че може да убие ЦСКА….ама от смях.

Бих казала – Владо, ти беше велик!

А историята ми, свързана с Владо, е следната: след един мач в Перник ми удариха колата, аз бях толкова разстроена и тъжна. Самият Владо Николов, когато мина покрай мен и ме видя, се спря и започна да ме разпитва какво е станало, обясних му, обляна в сълзи и той започна да ме успокоява.

Подкрепата от този човек ми повлияха и след тази случка, вече гледам на нещата по-леко.

Както ми каза той, че човешкият живот е по-важен от една ламарина!

За мен – ТОЙ е моето вдъхновение! Благодаря ти, Владо!

Автор: Виржиния Бориславова

Източник: vesti

Коментари

коментара