По Коледа стават чудеса, (ама не точно): Една перничанка „благодари“ на Топлофикация-Перник

Една перничанка написа до zapernik.com отворено писмо на „благодарност“ до Топлофикация-Перник. Ето какво пише Изабела от името на родителите си, дългогодишни абонати на ТЕЦ-а и редовни платци:  
„Здравейте! Пиша това от името на родителите си: Искаме да благодарим на Топлофикация Перник за грижите е и вниманието, което отдават на дългогодишните си лоялни клиенти и респективно – платци! Мястото на събитията: град Перник, център, улица Струма, бл.30, вх.А.
У дома сметки не са забавяни с цената на лишения или затруднения, баснословно надписани сметки са плащани в срок и крепката надежда , че на изравнителна сметка ще излязат и ще бъдат върнати, за което дружеството се отблагодарява от все сърце: както виждате от приложената снимка, температурата е екзотично висока, условията в стаята предразполагат към носенето на леки дрехи и лекота в душата. Това на фона на стриктното и редовно плащане на всяка сметка с договор или без него системно. За температурата са входирани официални сигнали, имаше и обаждания по телефона, тъй като проблема е от началото на отоплителния сезон. Заветният топлообменник още чака да бъде сменен, но то пък за къде да бързаме – едва декември е, колко да застудее?
Оценяваме желанието на дружеството да кали живущите в блока, така че да не се размекват в зимни условия, но разходката между стаите със зимно яке и апрески, предизвиква известни неудобства.
Мили дами и господа от Топлофикация, недейте да се охарчвате за Банско и Боровец, елате на гости. Температурите са същите.
Весело посрещане на коледните и новогодишни празници, бъдете здрави и дано ви е топло, защото на нас НЕ НИ Е!
Това е температурата в стая с алуминиев радиатор, дограма и договор с Топлофикация-Перник.

Коментари

коментара